Tips for Langoddsen – Arsenal mot Chelsea

by admin

Arsenal og Chelsea skal spile den første kampen i fotballsesongen i England. Det skal være en kamp for 2015 FA Community Shield. Dette er en tradisjonell kamp hvor spiller championen og vinneren av FA-cupen fra forrige sesongen.
Chelsea skal komme ut for å vinne kampen, selv om tradisjonen sier at laget som vinner cupen kan ikke vinne Premier ligaen på slutten av sesongen. For Arsenal og Arsene Wenger denne kampen er en annen stor mulighet til å ta så mye ønsket seier over Chelsea av Jose Mourinho. Det er derfor vi venter kampen for 2015 FA Community Shield som en kamp som skal være en skikkelig tøff kamp mellom to lag som er blant de sterkeste i verden.

Hva gir bookies for denne kampen? Bet365 plassert Chelsea som en favoritt i kampen, som de tilbyr for deres seier i ordinær tid odds på 2,37. En mulig uavgjort i ordinær spilletid, er anslått til 3,4, mens sjansene for Arsenal til å vinne en annen trofeet etter 90 minutter er anslått til 2,87. I mål markedene, Bet365 tilbyr koeffisient på 1.95 for mer enn 2,5 mål scoret av begge lagene og 1,85 for under 2,5 mål.

Men for meg de mest interessante mulighetene for en innsats er for resultatet etter den første omgangen. Bet365 forslag til Chelsea for å lede etter de første 45 minuttene er 3, mens oddsen for Arsenal å være i ledelsen etter den første omgangen er 3.4.

Forslaget fra bookmakeren for en uavgjort etter den første delen er 2,2, noe som virker for meg som et godt alternativ for en innsats. Hvorfor tror jeg det? For det første, tradisjonelt begge lagene scorer de fleste av sine mål i den andre omgangen. Videre, i de viktige kampene Jose Mourinho bruker litt mer defensive plan som ikke involverer rasende angrep fra det første minuttet. For det tredje, har vi det faktum at Arsenal med Petr Cech som keeper, Beyerin, Mertezaker, Koshchielni og Montreal i forsvarslinjen og Francis Coquelin som var fantastisk forrige sesong ser virkelig solid i forsvar.

Alt dette gir oss et hint om en kamp uten mange mål og det er derfor min betting prediksjon er for en uavgjort etter de første 45 minuttene av kampen. Dette med odds på 2,2, foreslått av Bet365 ser ut som en virkelig god og verdig innsats.