Tippetips for Manchester United mot Tottenham

by admin

Manchester United venter for Tottenham i kanskje den mest interessante kampen i den første runden av den engelske Premier League. United skal prøve å starte mesterskapet med en seier, mens for Tottenham alt annet enn tap skulle være mer enn greit i denne svært vanskelige første runde kampen.

Hva slags odds gir bookmakere for denne kampen? De høyeste oddsen for en hjemmeseier er foreslått av Betway – de gir 1,72. 5,44 er den høyeste oddsen for en borte seier. Dette kommer fra Pinnacle.

Det beste kan vi ha for en uavgjort i kampen mellom disse to lagene kommer fra Coral, Ladbrokes, Sportingbet og Pinnacle. De gir odds av 4 for kampen å slutte uten en vinner.

Hvis vi satser på Under og Over 2,5 mål er Pinnacle igjen med det beste tilbudet. De gir odds på 1,9 for en Over og 2 for en Under. Dette er en av de laveste marginene for denne kampen, noe som for sikkert må være interessante for de som skal spille på denne kamp.

I fjor, United startet sesongen med et tap med 1:2 fra Swansea, mens Tottenham vant borte mot West Ham med 0:1. For et år siden var United laget sammensatt av mange nye spillere som ikke hadde spilt nok, mens Tottenham spilte med laget sitt fra i fjor med noen nye tilsette i troppen. Er det mulig i starten av de to lagene fra forrige sesong å gjenta en gang til. Er det mulig United til å mislykkes i å vinne sin åpningskamp i Premier League?

Oddsen for dette å skje er mer enn god og en kombinert innsats av en borte seier for Spurs uten uavgjort er 2,15, noe som tilsvarer 46% sjanse til å skje. Dette virker som en nok rimelig innsats, men med små penger, fordi risikoen er for stor.

Som andre betting prediksjoner for denne kampen, kan vi tilby dere en under 2,5 mål scoret av begge lagene. Årsakene til dette er problemene i angrepet, som begge lagene har. Dette ble demonstrert i pre-season treningskamper spilt av Manchester United og Tottenham, hvor begge lagene var ikke særlig overbevisende i angrepet.