Tippetips for Arsenal mot West Ham

by admin

Arsenal og West Ham United skal spille i en ekte London-derby i den første runden av 2015/2016 kampanje i Premier League. I en kamp som dette kan vi forvente alt å skje.

Historien viser at i de siste 29 kampene mellom disse to, Arsenal har vunnet 20 ganger, 5 kamper sluttet på uavgjort og bare fire kamper var vant fra West Ham. Det er enda mer viktigere å note at i de siste 14 kampene på Arsenals stadion – 11 sluttet med en seire for Arsenal, en kamp endte med uavgjort og bare 2 endte med en seire for gjestene.

Arsenal er et lag som har ambisjoner til å vinne Premier League i år. Hvis det skje, det skal slutte en lang periode uten en seire i det sterkeste mesterskapet i verden.

Arsene Wenger har gjort et meget sterkt lag i de siste årene. Det var tida når de beste spillerne i Arsenal ble solgt til andre lag, med dette kan ikke skje nå. Arsenal har penger å bruke og de har allerede betalt beløpene på det nye stadionet deres. Det er let å se at Arsenal’s midtbane spillerne er mellom de beste i ligaen: Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Cazorla, Mesut Özil er mer enn greit.

West Ham har på midtbanen Mark Noble og Kevin Nolan. Både er erfarne spillerne og vet hva må de gjøre til å stoppe Arsenal spillerne. West Ham har Andy Carroll og Diafra Sakho i angrepet, men det er ikke lett å tenke at Slaven Bilic skal prøve å spille på en angripende stil på Emirates.

Arsene Wenger har Theo Walcott, Olivier Giroud og Danny Welbeck i angrepet. De har også Chamberlain og Alexis Sanchez som skal være veldig farlig for forsvarene av West Ham.

Bookmakerne som Bet-at-home, Bet365, Bwin, William Hill, Betfair gir sterk fordel for Arsenal. Det er klart at alt annet enn en hjemme seire skulle bli en sterk overraskelse.